Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att använda vår hemsida godkänner du vår Integritetspolicy

Mikropenslar 10 st för stenskottslagning
  • Mikropenslar 10 st för stenskottslagning
  • Mikropenslar 10 st för stenskottslagning

Mikropenslar 10 st

100,00 kr
Inkl. moms 2-4 dagars leveranstid

10 st mikropenslar av olika storlekar (4 st med 1 mm penselspets, 3 st med 1,5 mm penselspets och 3 st med 2 mm penselspets).

Antal
Finns i lager

 

Fri frakt & ca 2-4 dagars leveranstid

 

Betala med Payson: Faktura, Kort, Bank & Delbetalning

 

Betala med Swish: Snabbt & enkelt via mobilen

 

Lackstiften blandas efter din bils färgkod

 

Vårt uppdrag: Nöjda kunder!

10 st mikropenslar av olika storlekar.

Paketet innehåller:

  • 4 st touch-up penslar med ca 1 mm borstspets
  • 3 st touch-up penslar med ca 1,5 mm borstspets
  • 3 st touch-up penslar med ca 2 mm borstspets

Pensellängd: Cirka 100 mm (10 cm).

Färg: Penslarna levereras i blandade färger (vit, blå, gul).

Material: Tillverkade av plast.

Perfekt som komplement eller extra tillbehör till lackstiftpaketen om de medföljande penslarna eller "lockpenslarna" inte räcker till.

Tips! Det går även att använda tandpetare (av trä) som penslar, för att fixa riktigt små repor och stenskott. Se även vår produkt 50 st nanopenslar.

#MIKROPENSLAR10ST

För att vi ska kunna blanda färgen så att den matchar din bil så behöver vi bilens unika färgkod (kulörkod). På bilden nedanför kan ni se placeringen av färgkoden hos de flesta bilmärken på marknaden.

Hitta placeringen av färgkoden på din bil

Som bilden visar så finns färgkoden vanligtvis i motorrummet, på förardörren eller dörrstolpen. Det kan även var så att den sitter placerad på helt andra platser beroende på bilmärke. I vissa fall finns färgkoden angiven i instruktionsboken till bilen, eller så har man sådan otur att den saknas helt och hållet.

Färgkoden brukar stå på en etikett, dekal eller skylt, och formatet är vanligtvis 3-4 st siffror och/eller bokstäver. Innan färgkoden ser man ofta någon av dessa texter: PAINT NO. / LACKNR. / EXT. COLOR / BODY COLOR / PPG CODE / BC/CC / PAINT / COLOR. EXT / BODY PAINT COLOUR osv., ibland kanske det dock inte står något alls, eller så står färdkodens namn textat, exempelvis "Mystic Blue".

På nedanstående externa länk till Sikkens hemsida finner ni en mer omfattande guide över vart färgkoden är placerad hos de flesta olika bilmärken.

HITTA BILENS FÄRGKOD

Behöver ni mer information och mer exempel på vart färgkoden är på etiketten eller skylten och i vilket format den är skriven i (eftersom det ofta står en del andra saker om bilen också) besök då gärna följande länkar: placering av färgkod på bil samt placering av färgkod och exempel på etiketter.

Är ni fortfarande osäkra på vart färgkoden sitter och/eller vilka siffror och text som är färgkoden så är ni varmt välkomna att kontakta oss så löser vi det tillsammans.

I vissa fall kan vi få fram färgkoden och blanda lackstiften baserat på din bils registreringsnummer, men oftast krävs det att du själv letar upp denna på bilen så att det stämmer. För att du ska få din beställning så fort som möjligt så rekommenderar vi att du inkluderar färgkoden i informationen.

9 andra produkter i samma kategori:

Du kanske också gillar