Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att använda vår hemsida godkänner du vår Integritetspolicy

Leveranstiden från det att vi skickar varorna är vanligtvis 2-4 vardagar och vi har fri frakt på alla produkter, eller för att vara mer specifik, fraktpriset är såklart inkluderat i produktpriset för någon fri frakt finns ju egentligen inte.

För övrigt angående leveranstiden så är denna ungefärlig, för de flesta tar det 2-4 vardagar men vissa adresser i Sverige kan ta längre tid, exempelvis Öland, Gotland och Norrland osv. Vi får heller inte glömma att det kan hända saker på vägen såsom att lastbilen kan gå sönder, personal som är sjuka m.m. I en del fall kan även blandningen av färgen dra ut på tiden, både om det är många orders samt om färgreceptet behöver beställas från leverantören.

Vi skickar alla lackstift, penslar och övrigt med brev eller paket. Samtliga försändelser innehåller en returadress till oss. I vanliga fall, om möjligt, så delas paketet ut direkt i din brevlåda/brevinkast.

OBS! Vid högsäsong, som vanligtvis infaller under sommaren, så kan det förekomma vissa leveransfördröjningar!

Postnord logoFraktfritt logo