Datapolicy och cookies: Genom att använda hemsidan godkänner du att vi samlar in vissa uppgifter från dig. Läs mer här!

Strålkastarrenoverings-Kit (Poleringssats Strålkastare)
  • Strålkastarrenoverings-Kit (Poleringssats Strålkastare)

Strålkastarrenoverings-Kit (Poleringssats Strålkastare)

299,00 kr
Inkl. moms

"Gör-det-själv" Strålkstarrenoverings-kit (DIY Headlight Restoration Kit) från Visbella.

Antal
Slut i lager

  • Lackstiften blandas efter bilens färgkod Lackstiften blandas efter bilens färgkod
  • Betala med Payson - Faktura, Kort, Bank, Delbetalning Betala med Payson - Faktura, Kort, Bank, Delbetalning
  • Betala med Swish - Enkelt och smidigt via mobilen Betala med Swish - Enkelt och smidigt via mobilen
  • Cirka 2-4 vardagars leveranstid Cirka 2-4 vardagars leveranstid
  • Vårt uppdrag är nöjda kunder! Vårt uppdrag är nöjda kunder!

Enkelt och smidigt gör-det-själv strålkstarrenoverings-kit (DIY Headlight Restoration Kit) från välkända Visbella.

Med detta poleringskit så kan du på nolltid polera upp bilens matta / blekta / oxiderade strålkastare med lins i plast, så att det återfår sin glans igen.

Ger dig bättre sikt i mörkret samt förhindrar nedslag (tvåa) på besiktningen pga. matt strålkastarglas.

Notera! Slippapperna som medföljer poleringssatsen ger bäst resultat ihop med borrmaskin/skruvdragare, men fungerar givetvis även om man vill slipa/polera för hand.

Kitet är avsett för 2 st strålkastare (höger och vänster sida).

Vikt: Ca 225 gram

Levereras med originalförpackningen.

Säljes styckvis.

#STRALKASTARRENOVERING

För att vi ska kunna blanda färgen så att den matchar din bil så behöver vi bilens unika färgkod (kulörkod). På bilden nedanför kan ni se placeringen av färgkoden hos de flesta bilmärken på marknaden.

Hitta placeringen av färgkoden på din bil

Som bilden visar så finns färgkoden vanligtvis i motorrummet, på förardörren eller dörrstolpen. Det kan även var så att den sitter placerad på helt andra platser beroende på bilmärke. I vissa fall finns färgkoden angiven i instruktionsboken till bilen, eller så har man sådan otur att den saknas helt och hållet.

Färgkoden brukar stå på en etikett, dekal eller skylt, och formatet är vanligtvis 3-4 st siffror och/eller bokstäver. Innan färgkoden ser man ofta någon av dessa texter: PAINT NO. / LACKNR. / EXT. COLOR / BODY COLOR / PPG CODE / BC/CC / PAINT / COLOR. EXT / BODY PAINT COLOUR osv., ibland kanske det dock inte står något alls, eller så står färdkodens namn textat, exempelvis "Mystic Blue".

På nedanstående externa länk till Sikkens hemsida finner ni en mer omfattande guide över vart färgkoden är placerad hos de flesta olika bilmärken.

HITTA BILENS FÄRGKOD

Behöver ni mer information och mer exempel på vart färgkoden är på etiketten eller skylten och i vilket format den är skriven i (eftersom det ofta står en del andra saker om bilen också) besök då gärna följande länkar: placering av färgkod på bil samt placering av färgkod och exempel på etiketter.

Är ni fortfarande osäkra på vart färgkoden sitter och/eller vilka siffror och text som är färgkoden så är ni varmt välkomna att kontakta oss så löser vi det tillsammans.

I vissa fall kan vi få fram färgkoden och blanda lackstiften baserat på din bils registreringsnummer, men oftast krävs det att du själv letar upp denna på bilen så att det stämmer. För att du ska få din beställning så fort som möjligt så rekommenderar vi att du inkluderar färgkoden i informationen.

4 andra produkter i samma kategori:

Du kanske också gillar