Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att använda vår hemsida godkänner du vår Integritetspolicy

Posted by        Lackstift Blogg     457 Comments      views (2326)
Nu har vi uppdaterat logotypen för Lackstift.nu samt lite av den övriga designen på sidan! :) Allt är inte färdigt ännu, men inom några dagar så syns den nya loggan på de flesta ställen samt även sociala medier.
Posted by        Lackstift Blogg     0 Comments      views (615)
Ny hemsida och nya produkter på ingång! - Lackstift.nu
Posted by        Lackstift Blogg     476 Comments      views (2901)
Alla billacker är inte solida eller metallic, utan det finns även dem som är av typen pearl lack med en slags pärleffekt som skiftar nyans/effekt beroende på solljus och andra faktorer. Lackstift till dessa är lite knepigare då det är flera olika lagers klarlack (med effekt) som egentligen ska...
Posted by        Lackstift Blogg     475 Comments      views (2638)
Här diskuterar vi om vilka partier på bilen som är de mest utsatta för stenskott och repor beroende på hur och var man kör med bilen.
Posted by        Lackstift Blogg     465 Comments      views (2796)
Här är en tillbakablicks-bild på hur webshopen Lackstift.nu såg ut vid första lansering under tidigare delen av 2018! Butiken använde sig här utav e-handelsplattformen Prestashop's standard designmall, för er som är intresserade.
Posted by        Lackstift Blogg     489 Comments      views (2985)
Lite statistik över lackstift-försäljning och det är att Volkswagen är det bilmärke som beställs mest till, därefter övriga bilmärken inom VW såsom Audi, Seat osv. Även BMW-bilar får en del orders snäppet över andra märken!